joi, 6 iunie 2013

Asigurarea locuintei, ai nevoie de ea?

Intodeauna raspunsul la aceasta intrebare este categoric da ! Nu conteaza locul in care se afla locuinta, oriunde s ar afla este expusa unui anumit tip de riscuri. In urma acestora, puteti pierde toate bunurile detinute si chiar casa in care stati, ramanand pur si simplu in strada, la mana statului.

Cel mai bine este sa fiti prevazatori si in caz de evenimente neasteptate sa aveti de unde recupera daunele ce s au produs.
Asigurare locuinta

Puteti opta pentru o asigurare standard, simpla (incendiu, trasnet, explozie, caderi de corpuri) sau pentru una cu acoperiri multiple (orice fenomene ale naturii devastatoare, vandalism, tulburari civice, etc).

In functie de domiciliu si de riscurile la care poate fi supus, urmeaza sa alegeti tipul asigurarii dar in mod cert asigurarea locuintei este unu din lucrurile de care nu trebuie sa va lipsiti.

Pentru si mai multa comoditate exista asigurari care includ asistenta tehnica de urgenta, astfel orice problema intampinati acasa cu instalatiile de orice tip sau tamplaria, veti fi ajutati in cel mai scurt timp de firma de asigurari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu