marți, 16 iulie 2013

De ce sa investesti in detalii pentru amenajarea casei?

Accente decorative pentru exterior
Im momentrul in care ati inceput redecorarea casei  sau v-ati mutat si fiecare camera trebuie zugravita, mobilata si decorata, aveti grija la alegerea atat a elementelor mari ce vor alcatui designul interior cat si a detaliilor. Conteaza foarte mult in ce fel incadrati mobila in spatiul detinut.
Mobilierul de mari dimensiuni cu siguranta va acapara o mare parte din buget pentru a fi de calitate, comod si a avea caracteristicile dorite, dar si elementele mici au nevoie de o investitie destul de importanta. Acestea contureaza o camera si fac diferenta intre o incapere doar mobilata dar cu un aer rece, neutru si una mobilata dar si decorata, personalizata pastrand astfel amprenta celor ce locuiesc in spatiul respectiv.

Cand vine vorba despre detalii pentru amenajarea casei puteti opta pentru obiecte decorative dar si pentru mici elemente de constructie ce definesc stilul ales precum accente decorative, scafe decorative, pliastrii, console decorative etc. Acestea sunt in mare parte din polistiren si pot decora peretii contribuind la obtinerea unui decor special. Aceste detalii in final vor conta mult mai mult la o prima impresie decat elementele de mobilier mari intalnite in orice casa sub diverse forme precum canapea, pat, sifonier, biblioteca, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu