luni, 5 august 2013

Activitati pentru copii in vacanta de vara

Inainte ca familia ta sa poata spune "Mama, ma plictisesc!" puteti fi gata cu această lista de idei pentru cei mici. Deci, aplica lotiune de protectie solara, apuca ochelarii de soare si bucura-te de aceasta vara!
Joaca-te! Mergi in parc, lasa-i sa zburde toata ziua, daca ai timp evident.
Ajuta-i pe cei mici sa-si faca noi prieteni. La locul de joaca sau la gradinita, uneori, au nevoie de un pic de ajutor sa cunoasca oameni noi.
Jocurile copilariei. Jocuri, cantece - o dovada, inca o data, ca cele mai simple jucarii pot oferi ore intregi de distractie!
Incercati jocuri cu mingea. Iti amintesti de ratele si vanatorii, trebuie doar sa gasiti mai multi participant. 
Relaxare cu Yoga. Va fi distractiv sa-I vezi incercand sa stea intr-un picior si veti ajunge impreuna sa luati cateva respiratii adanci!
Petrecere nebuna cu cateva jucarii muzicale. Lasa-I sa se distreze cu cateva jucarii musicale, nu stii niciodata ce talent nedescoperit se acunde in ei. 
Invata despre jocurile lor video. Ai un joc video acasa? Invata sa-l joci, este chiar interesant sa vezi cat de stangace esti. 

Lasa-i sa citeasca benzi desenate. Lectura este lectura, indiferent de genul acesteia, trebuie doar sa cadeti de comun acord cand vine vorba de colectia pe care o alegeti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu